Gözden kaçırmayın

Öğretmenlere Saygı Göstermek İçin İletişim Kurarken Dikkat Edilmesi GerekenlerÖğretmenlere Saygı Göstermek İçin İletişim Kurarken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Eskişehir Teknik Üniversitesi (ESTÜ), güncellenen 2023 dünyanın en etkili bilim insanları listesinde büyük bir başarı elde etti. Eskişehir Teknik Üniversitesi'nde görev yapan öğretim üyeleri, 'kariyer boyu etki' ve 'yıllık etki' olmak üzere iki kategoride yer aldı. Bu liste, Stanford Üniversitesi'nde çalışan bazı bilim insanlarının belirli ölçütleri kullanarak her yıl dünyadaki en etkili bilim insanlarını belirlemesiyle oluşturuluyor. Türkiye'den toplamda 26 öğretim üyesi, 15'i kariyer boyu etki kategorisinde ve 11'i ise yıllık etki kategorisinde listeye girmeyi başardı.

Eskişehir Teknik Üniversitesi'ndeki öğretim üyeleri, kariyer boyu etki kategorisinde başarı elde etti. Yasemin Çağlar, Ayşe Eren Pütün, Cem Sevik, Saliha Ilıcan, Ersan Pütün, Emin Açıkkalp, Müjdat Çağlar ve Ali Özcan gibi isimler bu kategoride yer aldı. Ayrıca, Özlem Onay, Hakan Ahmet Nefeslioğlu, Cemail Aksel, Asiye Safa Özcan, Hüseyin Akçay, Hasan Ferdi Gerçel ve Altuğ İftar da listede yer alan diğer isimler oldu.

Aynı şekilde, Eskişehir Teknik Üniversitesi'ndeki öğretim üyeleri yıllık etki kategorisinde de başarılı oldu. Cem Sevik, Ayşe Eren Pütün, Emin Açıkkalp, Ersan Pütün, Yasemin Çağlar, Hakan Ahmet Nefeslioğlu, Cem Yüce, Özlem Onay, Müjdat Çağlar, Saliha Ilıcan ve Ali Özcan bu kategoride yer alarak üniversitenin başarısına katkı sağladı.

ESTÜ, bu başarısıyla Türkiye'de en üst sıralarda yer alan bir üniversite oldu. Konuyla ilgili yapılan açıklamada, listeye giren ve isimleri belirtilen tüm öğretim üyeleri tebrik edilerek başarılarının devamı dileyen ifadelere yer verildi.

#ESTÜ #biliminsanları #başarı #üniversite #bilim