Gözden kaçırmayın

Sinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyorSinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyor

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, 'Eğitimde Nitelik ve Vizyon Çalıştayı'na katıldı. Çalıştay, Bozüyük'te bir otelde düzenlendi ve Bilecik Valisi Şefik Aygöl önderliğinde il protokolünden ve paydaş kurum ve kuruluşlardan çok sayıda kişi katıldı. Vali Aygöl, çalıştayın açılışında yaptığı konuşmada, göreve başladıktan kısa bir süre sonra çalıştayın hazırlıklarına başladıklarını ve toplumun her kesiminden katılımcıların davet edildiğini vurgulayarak, ortaya çıkacak yol haritasının her zaman gündemde kalacağını ve olumlu sonuçlara ulaşmak için çalışmaların sürekli devam edeceğini belirtti.

Çalıştayın ilerleyen bölümlerinde, Bozüyük Fen Lisesi öğrencisi Aslı Berber ve bir veli olan Gamze Gözan birer konuşma yaptı. Ardından Bilecik İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Tahsin Yazır tarafından bir sunum gerçekleştirilerek, çalıştayın oturumlarına geçildi. Çalıştay, eğitimde nitelik ve vizyonun artırılması amacıyla çeşitli konuların ele alındığı ve katılımcıların görüşlerinin paylaşıldığı bir platform sağladı.