Gözden kaçırmayın

Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı" ile Gençlere Destek Sunuyor

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Mühendislik Fakültesi öğretim elemanları Prof. Dr. Cahit Gürer, Doç. Dr. Uğur Fidan ve Arş. Gör. Burak Enis Korkmaz, Türk Milli Komitesi'nin 2022 yılında düzenlediği Ödül Yarışması'nda ödül kazandı. Yollar, "Investigation of Using Conductive Asphalt Concrete with Carbon Fiber Additives in Intelligent Anti-Icing Systems" adlı makalesiyle ödüle layık görüldü.

Ödül Yarışması, Türk Milli Komitesi tarafından düzenlenen ve "YTMK Ödül Yönetmeliği" kapsamında gerçekleştirilen bir etkinlikti. Bu yarışmada AKÜ Mühendislik Fakültesi'nden bir doktora tezi, sekiz yüksek lisans tezi, on yedi bildiri ve makale değerlendirmeye alındı. Yönetmelik gereği, "Değerlendirme Kurulu" tarafından yapılan değerlendirme sonucunda Prof. Dr. Cahit Gürer, Doç. Dr. Uğur Fidan ve Arş. Gör. Burak Enis Korkmaz'ın makalesi ödül almaya hak kazandı.

AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, yaptığı açıklamada üniversitenin nitelikli yayın ve araştırma kapasitesini geliştirmeye yönelik politikalar izlediğini belirtti. Rektör Karakaş, üniversitenin dikey gelişim sürecinde başarılar elde ettiğini ve niceliksel gelişmeyle birlikte niteliksel gelişmenin hız kazanmasını hedeflediklerini ifade etti. Aynı zamanda Karakaş, ödül kazanan öğretim elemanlarını tebrik etti.

#AKÜ #YTMKÖdülYarışması #NitelikliYayın #Araştırma #Ödül