kariyer günleri programında söyleşi yaptı.

Gözden kaçırmayın

Öğretmenlere Saygı Göstermek İçin İletişim Kurarken Dikkat Edilmesi GerekenlerÖğretmenlere Saygı Göstermek İçin İletişim Kurarken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, eğitim hayatlarına devam eden lise öğrencileri ile bir araya gelerek, kariyer günleri programında söyleşi yaptı.

Başkan Zeybek, Kamil Miras Anadolu Lisesi ve Süleyman Demirel Fen Lisesi'nde düzenlenen programlarda öğrencilerin sorularını yanıtladı ve hayat tecrübelerini paylaştı.

Son olarak Kamil Miras Anadolu Lisesi ve Süleyman Demirel Fen Lisesi'ni ziyaret eden Başkan Zeybek, öğrencilerle kariyer günleri programında bir araya geldi. Programda öğrencilere hitap eden Başkan Zeybek, eğitim hayatlarının önemine vurgu yaparak, başarılı olmak için çok çalışmaları gerektiğini söyledi.

Başkan Zeybek, kendi hayat hikayesinden örnekler vererek, öğrencilere kariyer planlaması konusunda tavsiyelerde bulundu. Öğrencilerin merak ettikleri konuları da açık yüreklilikle yanıtlayan Başkan Zeybek, belediye olarak eğitime her zaman destek verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini belirtti.

Programa İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, okul müdürleri ve öğretmenler de katıldı. Program sonunda İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Başkan Zeybek'e plaket takdim etti. Başkan Zeybek de öğrencilere sportif malzeme desteği verdi. Program hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.