Gözden kaçırmayın

Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı" ile Gençlere Destek Sunuyor

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Afyon Kocatepe Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi ve Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası, Erasmus+ Frigya Staj Konsorsiyumu için işbirliği anlaşması imzaladı. Bu anlaşma ile belirlenen fakülte ve bölümlerde yer alan öğrenci ve personel, Erasmus+ programından faydalanabilecek. Projenin amacı, çevre dostu etkinliklerin takibi ve mobil uygulamaların Türkiye'ye uyarlanmasıdır. Ayrıca, geri dönüşümü destekleyen bu projenin aracılığıyla öğrenci ve personelin sıfır karbon emisyonu farkındalığı artırılacak ve Yeşil Mutabakat (Green Deal) deneyimi kazanmaları hedefleniyor.




Kütahya Dumlupınar Üniversitesi'nin Rektörlük binasında düzenlenen törende, ESOGÜ Rektörü Prof. Dr. Kamil Çolak, DPÜ Rektörü Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, Dokuz Eylül Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Murat Tanarslan ve Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Selman Hatipoğlu, anlaşmayı imzaladı. Törene ayrıca Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık da katıldı.




ESOGÜ adına törene Rektör Prof. Dr. Kamil Çolak, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Erdağ, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muammer Kaya ve ESOGÜ Uluslararası İlişkiler Birimi Kurum Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Mahmut Sami İşlek katıldı.




#Kütahya #DumlupınarÜniversitesi #Erasmus #FrigyaStajKonsorsiyumu #çevrebilinci #sürdürülebilirlik