Gözden kaçırmayın

Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı" ile Gençlere Destek Sunuyor

Afyonkarahisar Belediyesi, ihtiyaç sahibi bin çocuğa mont ve bot yardımında bulunarak kişisel ihtiyaçlarını karşıladı. Projeyi destekleyen Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'in öncülüğünde gerçekleştirilen yardım, çocukları mutlu etmeyi ve soğuk kış günlerinde onların sıcak tutulmasını amaçlıyor. Her yıl yapılan 'kış üşütür iyilik ısıtır' projesi kapsamında yetim, öksüz ve ihtiyaç sahibi çocuklar için mont ve bot ihtiyaçları karşılanmaktadır.

Başkan Zeybek'in katılımıyla gerçekleştirilen dağıtım etkinliğinde, mont ve botlar çocuklara tek tek teslim edildi. Afyonkarahisar Belediyesi olarak sosyal belediyecilik hizmetlerini sürdürdüklerini belirten Zeybek, bu projenin amacının çocukların mutluluğunu sağlamak ve onları kış aylarında üşümeden sıcak tutmak olduğunu vurguladı. "Her yıl olduğu gibi bu yıl da çocuklarımızın mont ve botlarını teslim ediyoruz. İhtiyaç sahibi ailelerimizin çocuklarını karda kışta üşütmeden bin adet mont ve bot dağıtımı yaparak onları sevindiriyoruz" şeklinde konuştu.

Afyonkarahisar Belediyesi'nin çocuklara yönelik sosyal belediyecilik projeleri aralıksız devam ediyor. Mont ve bot yardımı gibi projelerle çocukların yaşam standartlarını yükseltmeyi hedefleyen belediye, bin çocuğa yapılan yardımla birlikte toplumsal sorumluluğunu yerine getiriyor. Sıcak bir kış geçirmelerine olanak sağlayan bu yardımlar, ihtiyaç sahibi çocukların yüzünde tebessüm oluşturuyor.

Proje kapsamında tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına mont ve botlar ulaştırıldı. Dağıtım törenine katılan Belediye Başkanı Zeybek, sosyal belediyecilik anlayışını sürdürerek toplumun dezavantajlı kesimlerine yardım elini uzatmaya devam ettiklerini söyledi. Başkan Zeybek, "Afyonkarahisar Belediyesi olarak ihtiyaç sahibi çocukların kış aylarında üşümesine fırsat vermeden mont ve bot yardımı yapıyoruz. Projemizle bin çocuğumuzu sıcak tutmayı ve onları mutlu etmeyi amaçlıyoruz" ifadelerini kullandı.

Afyonkarahisar Belediyesi'nin sosyal belediyecilik faaliyetleri arasında yer alan bu projeye destek verenlerin sayısı her geçen gün artıyor. Projeye katkıda bulunan kurumlar, sivil toplum kuruluşları ve gönüllüler, bin çocuğun ihtiyaçlarını karşılamaya yardımcı oluyor. Toplumsal dayanışmayı güçlendiren bu projeler, çocukların yaşam koşullarının iyileştirilmesine ve toplumun refah seviyesinin yükseltilmesine katkı sağlıyor.

Afyonkarahisar Belediyesi'nin ihtiyaç sahibi çocuklara mont ve bot yardımı yapması, sosyal medyada da geniş yankı uyandırıyor. #MontVeBotYardımı, #SosyalBelediyecilik, #AfyonkarahisarBelediyesi, #İhtiyaçSahibiÇocuklaraYardım gibi etiketlerle paylaşımlarda bulunularak projeye destek verilebiliyor. Bu yardımlaşma hareketi, sosyal medyada farkındalık oluşturarak daha fazla kişinin bu projeye katkıda bulunmasını sağlıyor.