Gözden kaçırmayın

Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı" ile Gençlere Destek Sunuyor

Hisarcık 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencileri, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi'ne tanıtım amacıyla bir gezi düzenledi. YKS sınavına daha verimli çalışmak ve üniversite hedefleri belirlemek için yapılan bu geziye 37 öğrenci katıldı. Gezi, Okul Müdür Yardımcısı Sait Bütün ve Matematik Öğretmeni Kübra Sancı'nın koordinasyonunda gerçekleşti.

Öğrenciler, Dumlupınar Üniversitesi'ni daha yakından tanıma fırsatı buldu. Üniversitenin tüm fakülteleri, fakülte sekreterleri tarafından öğrencilere tanıtıldı. Özellikle Mühendislik fakültesindeki araçların tanıtımını, orada eğitim gören öğrenciler yaptı. Bu tanıtımların ardından öğrenciler, Aizonai Antik Kenti'ni ziyaret ederek ilin tarihi değerlerini gördüler.

Gezinin başarılı bir şekilde düzenlenmesinde emeği geçen kişilere teşekkür eden Okul Müdürü İsmail Aydın, öğrencilere kazandıkları bilgi ve tecrübeleri ders çalışmalarına katarak iyi bölümlere yerleşmelerini diledi. Geziyi düzenleyen Okulun Sosyal Etkinlik Komisyonu öğretmenlerine, Okul Müdür Yardımcısı Sait Bütün'e, Matematik Öğretmeni Kübra Sancı'ya, İlçe Kaymakamı İsmail Tosun'a, İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Cebeci'ye ve otobüs imkanı sağlayan Belediye Başkanı Fatih Çalışkan'a teşekkür etti.