Gözden kaçırmayın

Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı" ile Gençlere Destek Sunuyor

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, engelsiz erişim alanında Türkiye'nin önde gelen kurumlarından biri olarak, Kütahya Valiliği ve Yükseköğretim Kurulu tarafından 13 ayrı ödüle layık görüldü. 7 birim, Kütahya Valiliği tarafından Erişilebilirlik Belgesi almaya hak kazandı. Tören, Rektörlük Toplantı Salonu'nda gerçekleşti ve belgeler, Rektör Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak ve Engelsiz Öğrenci Birimi Koordinatörü Prof. Dr. Nilüfer Dalkılıç tarafından birim yöneticilerine teslim edildi.

Altıntaş, Domaniç Hayme Ana Meslek Yüksekokulu, Emet MYO hizmet binası, Gediz MYO ana binası, Hisarcık MYO hizmet ve eğitim binaları ile Tavşanlı MYO eğitim binası, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi'nin Erişilebilirlik Belgesi almaya hak kazanan 29 yapısı arasında yer aldı.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, her yıl düzenlenen Engelsiz Üniversite Ödülleri'nde birinciliklerle adını duyurmuş bir kurum. Bu yıl da, 6 binası engelsiz sosyokültürel faaliyetlere uygun olduğu için Mavi Bayrak ödülüne layık görüldü. Fen Edebiyat, İktisadi ve İdari Bilimler ve Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakülteleri ile Emet, Pazarlar ve Simav Meslek Yüksekokullarının yöneticileri, düzenlenen törende Mavi Bayraklarını teslim aldılar.

#DumlupınarÜniversitesi #engelsizerişim #Kütahya #ödül #üniversite