Gözden kaçırmayın

Öğretmenlere Saygı Göstermek İçin İletişim Kurarken Dikkat Edilmesi GerekenlerÖğretmenlere Saygı Göstermek İçin İletişim Kurarken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı, yeni eğitim döneminde Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesini tercih eden öğrencilere ev sahipliği yaparak çeşitli ikramlarda bulundu. Üniversite alanında bulunan öğrencilerle bir araya gelen Başkan V. Subaşı, öğrencilere çay ikram ederek sohbet etti. Aynı zamanda Bilecik ve Bilecik Belediyesi'nin çalışmaları hakkında öğrencilere bilgi verdi.
Başkan V. Subaşı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ''Şehrine Hoş Geldin Genç Arkadaşım" sloganıyla şehre gelen üniversite öğrencileriyle buluşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Öğrencilere kahve ve kurabiye ikram ederek başarılar diledi. Ayrıca 2023-2024 akademik yılında tüm öğrencilere başarılar dilediğini de ifade etti.
Öğrenciler ise Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı ile tanıştıkları için mutlu olduklarını belirterek teşekkür ettiler.