-

Gözden kaçırmayın

Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı" ile Gençlere Destek Sunuyor

İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Şube Müdürleri İbrahim Erdem Gülcü ve Mustafa Günay ile birlikte Salar Ortaokulu, Salar Çok Programlı Anadolu Lisesi ve Salar İlkokulu'nu ziyaret etti. Miraç Sünnetci, önce Salar Ortaokulu'nu ziyaret etti ve sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet etti. Daha sonra öğretmenlerle bir araya gelerek istişarelerde bulundu ve onların görüş ve taleplerini dinledi.


İl Müdürü Miraç Sünnetci ve Şube Müdürleri daha sonra Salar Çok Programlı Anadolu Lisesi'ne geçti ve okul yöneticilerinden eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Sınıfları da ziyaret eden Sünnetci, öğrencilerle sohbet ederek, hedeflerini sordu ve onlara tavsiyelerde bulundu. Hedef belirlemeleri ve çalışma planları oluşturmaları konusunda öğrencilere önerilerde bulunan İl Müdürü, derslere hazırlıklı gelmenin akademik başarıyı artırdığını vurguladı.


Son olarak, İl Müdürü ve diğer yetkililer Salar İlkokulu'nun yapımı sona yaklaşan binasını gezerek incelemelerde bulundu. Ziyaretler, Miraç Sünnetci'nin okullardaki çalışmalar için idarecilere ve öğretmenlere teşekkür etmesiyle sona erdi.


#Eğitim #Ziyaret #Öğrenciler #Okul #İlMilliEğitimMüdürü #Öğretmenler #HedefBelirleme #ÇalışmaPlanı #AkademikBaşarı