-

Gözden kaçırmayın

Öğretmenlere Saygı Göstermek İçin İletişim Kurarken Dikkat Edilmesi GerekenlerÖğretmenlere Saygı Göstermek İçin İletişim Kurarken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Afyonkarahisar'ın Merkeze bağlı Salar Beldesi'nde bulunan okulları ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, yönetici ve öğretmenlerle bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu. Salar Ortaokulu, Salar Çok Programlı Anadolu Lisesi ve Salar İlkokulu'nu ziyaret eden Sünnetci, sınıfları gezdi ve öğrencilerle sohbet etti. Ardından öğretmenlerle istişarelerde bulunan Sünnetci, onların görüş ve taleplerini dinledi. Sünnetci ve beraberindekiler daha sonra Salar Çok Programlı Anadolu Lisesi'ni ziyaret ederek, okul yöneticilerinden eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgiler aldı. Türkçe yazıldı.


Öğrencilere de tavsiyelerde bulunan Sünnetci, "Kendinize hedefler belirlemeli ve hedeflerinize ulaşabilmek için çalışma planı oluşturmalısınız. Derslerinize hazırlıklı geldiğinizde akademik başarınızın arttığını göreceksiniz" dedi. Salar İlkokulu inşaatını da ziyaret eden Sünnetci, yapımı sona yaklaşan okulun durumu hakkında incelemelerde bulundu. Türkçe yazıldı.