-

Gözden kaçırmayın

Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı" ile Gençlere Destek Sunuyor

Bilecik'in Gölpazarı ilçesinde alt yapı çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Gölpazarı'nda bulunan Orta Mahalle Veli Paşa Caddesi 37. Sokak'ta alt yapı ve deplase çalışmaları başladı. Ayrıca, Gölpazarı genelindeki tüm mahalle, sokak ve caddeelerde alt yapı yenileme çalışmaları sürüyor.

Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Suer, yaptığı açıklamada çalışmalar hakkında bilgilendirerek, "Gölpazarı halkının herhangi bir sorunla karşılaşmaması için çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz. Ben de bu süreci yakından takip ediyorum. Alt yapı sorunlarının tamamen ortadan kalkması için hızla ilerliyoruz" dedi. Başkan Suer ayrıca kış aylarına girilmesi nedeniyle önlem alınması gerektiğini belirterek, "Kışın yaşanabilecek sorunlara karşı şimdiden tedbirlerimizi almamız gerekiyor. Bu şekilde herhangi bir sorunla karşılaşmamak adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz" ifadelerini kullandı.

Bu çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte Gölpazarı ilçesinde alt yapı sorunları tamamen giderilmiş olacak. Gölpazarı halkı da bu yeniliklerden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, belediye başkanının çabalarından dolayı teşekkür ettiler.