-

Gözden kaçırmayın

Öğretmenlere Saygı Göstermek İçin İletişim Kurarken Dikkat Edilmesi GerekenlerÖğretmenlere Saygı Göstermek İçin İletişim Kurarken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Kütahya Tasarım Teknokent Genel Müdürü Prof. Dr. Ersan Öz, Hakkari Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından düzenlenen "Maliye Söyleşileri-1" etkinliğinde konuşmacı olarak yer aldı. Konuşmasında "Metaverse ve Şehir" konusuna değinen Prof. Dr. Öz, bilgi ve iletişim teknolojilerinin gelişimiyle birlikte Metaverse'in giderek önem kazandığını ve şehirle nasıl bir bağlantı kurduğunu anlattı. Ayrıca Prof. Dr. Öz, Hakkâri Üniversitesi'nde bir Teknoloji Transfer Ofisi kurulması durumunda teknokente dönüştürülmesine nasıl öncülük edebileceklerini katılımcılarla paylaştı.

Hakkâri Valisi Ali Çelik ise Prof. Dr. Ersan Öz'e programa katkılarından dolayı teşekkür belgesi takdim etti. Vali Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Metaverse ve Şehir" konulu söyleşisiyle yeni ufuklar açan Kütahya Tasarım Teknokent Genel Müdürü Prof. Dr. Ersan Öz'e teşekkür etti. Ayrıca kendisini Hakkâri'de ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını ve üniversitenin dijital dönüşümünde Prof. Dr. Öz'e destek olacaklarını ifade etti.

#Haber #Teknoloji #Metaverse #İnovasyon #Üniversite