-

Gözden kaçırmayın

Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı" ile Gençlere Destek Sunuyor

İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Yılmaz, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Hayati Duman ve Medeni Buğra, Başmakçı Kaymakamı Burak Yaylacı'yı ziyaret etti. Ziyarette, ilçenin eğitim faaliyetleri hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Miraç Sünnetci, Burak Yaylacı'ya misafirperverliği için teşekkür etti. Daha sonra Başmakçı Belediye Başkanı Melihat Berber'i makamında ziyaret eden Sünnetci, eğitim faaliyetlerine verilen destekler için teşekkür etti. Sonrasında İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Yılmaz'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunuldu. Ziyarette eğitim faaliyetleri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Ardından, İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Hayati Duman ve Medeni Buğra ile birlikte okul müdürleriyle eğitim değerlendirme toplantısına katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Yılmaz, Şube Müdürleri ve okul müdürlerinin katıldığı toplantıda Miraç Sünnetci, "İlimizdeki başarı grafiğini daha da arttırarak devam ettirmeliyiz. Önemli olan başarımızı sürdürmek. Ölçemediğimiz hiçbir şeyi değerlendiremeyiz, bu yüzden akademik başarıyı artırmak için somut verilerle hareket etmeliyiz. Sınıf ve rehber öğretmenlerimiz, öğrencilerimize bireysel olarak ilgilenmeli ve öğrenci planları hazırlayarak değişimi sık sık takip etmelidirler" dedi. Toplantı, iyi dilek ve temennilerle sona erdi. Toplantının ardından Miraç Sünnetci, Şehit Öğretmen Birol İrfan Aşkar İlkokulu ve Fatih İlkokulu'nu ziyaret etti. Okul yöneticilerinden eğitim faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Sınıfları ziyaret eden Sünnetci, öğrencilerin etkinliklerine katıldı ve kitap okuma alışkanlığı ve anlama üzerine sohbet etti.

#MiraçSünnetci #İlMilliEğitimMüdürü #eğitimfaaliyetleri #ziyaret #Başmakçı #Kaymakam #BurakYaylacı #misafirperverlik #teşekkür #MelihatBerber #BelediyeBaşkanı #HayatiDuman #MedeniBuğra #OsmanYılmaz #toplantı #akademikbaşarı #sınıfrehberöğretmenleri #öğrenciöğrenciplanı #değerlendirme #ŞehitÖğretmenBirolİrfanAşkarİlkokulu #Fatihİlkokulu #kitapokumaalışkanlığı #anlama