-

Gözden kaçırmayın

Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı" ile Gençlere Destek Sunuyor

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi'nde düzenlenen söyleşiye katılarak Bursalı öğrencilerle bir araya geldi. Söyleşide, Üniversite Rektörü Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, dekanlar, akademik ve idari personel ile öğrenciler de yer aldı.

Söyleşi, üniversitenin Ahmet Yakupoğlu Amfisi'nde gerçekleştirildi. Rektör Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, açılış konuşmasında Başkan Alinur Aktaş'ın üniversiteyi tercih ederek Bursalı öğrencilere rol model olduğunu belirterek onunla gurur duyduklarını ifade etti.

Rektör Kızıltoprak'ın ardından konuşan Başkan Alinur Aktaş, Bursa'da gerçekleştirilen projeler hakkında bilgi verdi. Eğitimin sadece ülkenin değil, yerel yönetimlerin de sorumluluğunda olduğuna dikkat çeken Aktaş, Büyükşehir Belediyesi olarak eğitim alanında çeşitli etkinlikler yaptıklarını vurguladı. Aktaş, söyleşi sonunda üniversite öğrencilerine ve siyaset yapmayı düşünen gençlere tavsiyelerde bulundu.

Söyleşi, Rektör Kızıltoprak'ın Başkan Aktaş'a hediye sunumu ve toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi. Daha sonra Başkan Aktaş, Rektörlük makamında Rektör Kızıltoprak'la bir araya geldi. Taraflar, kurumlar arası iş birliği olanaklarını görüştüler. Görüşme sonunda Rektör Kızıltoprak ve Başkan Aktaş iyi dileklerde bulunarak ayrıldılar.

Başkan Aktaş'ın ziyareti, karşılıklı hediye sunumlarıyla sona erdi.