-

Gözden kaçırmayın

Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı" ile Gençlere Destek Sunuyor

Milli Eğitim Bakanlığı Sosyal Medya ve Dijital Güvenlik Eğitim Araştırma Merkezi (SODİMER) Başkanı Prof. Dr. Levent Eraslan, Afyonkarahisar'da ebeveyn, öğretmen ve öğrenciler için çalışmalar yapacaklarını duyurdu. Eraslan, İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci'yi ziyaretinde Afyonkarahisar'da uygulanacak eğitim politikalarını anlattı.

Eraslan, SODİMER olarak Afyonkarahisar'a çeşitli konularda destek olacaklarını belirtti. Bu desteklerden biri de "anne-baba okulu" olacak. Özellikle dijital çağda ebeveyn olmanın nasıl bir şekilde gerçekleştirilebileceğini anlatacaklarını belirten Eraslan, ayrıca dijital anne-baba atölyesi düzenleyeceklerini ifade etti.

Eğitim ve dijital dünya arasındaki ilişkiyi kurmayı hedeflediklerini vurgulayan Eraslan, Bakan Prof. Dr. Yusuf Tekin'in bu konuya büyük önem verdiğini ve bu doğrultuda çalışmalar yapacaklarını dile getirdi. Afyonkarahisar'da ebeveynler, öğretmenler ve öğrenciler üzerinde yoğunlaşacaklarını belirten Eraslan, çalışmaları üç ana başlık altında gerçekleştireceklerini vurguladı.

Ziyaret daha sonra basına kapalı bir şekilde devam etti.

#MilliEğitimBakanlığı #SODİMER #Afyonkarahisar #eğitim #dijitaldünya #annebabaokulu