-

Gözden kaçırmayın

Öğretmenlere Saygı Göstermek İçin İletişim Kurarken Dikkat Edilmesi GerekenlerÖğretmenlere Saygı Göstermek İçin İletişim Kurarken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, 15 Temmuz Şehitler Anaokulu'nu ziyaret ederek minik öğrencilerle buluştu. Anne baba eğitimlerinin anaokullarında başlatılacağı konusunda bilgi veren Sünnetci, Sosyal Medya ve Dijital Güvenlik Eğitim Araştırma Merkezi (SODİMER) Başkanı Prof. Dr. Levent Eraslan ve Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Musa Dinçgez ile birlikte okulu ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Sünnetci, okulun farklı bölümlerini gezerek minik öğrencilerin etkinliklerine katıldı.


Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci'nin ziyareti, anne baba eğitimlerinin anaokullarında öncelikli olarak başlayacağının bir göstergesi olarak görülüyor. Sünnetci, SODİMER Başkanı Prof. Dr. Levent Eraslan ve Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Musa Dinçgez ile birlikte 15 Temmuz Şehitler Anaokulu'nu ziyaret ederek okuldaki çalışmalar hakkında bilgi aldı. Bu ziyaret, okuldaki etkinliklere katılan minik öğrencilerle bir araya gelerek onların eğitimine destek olduğunu gösteriyor.