-

Gözden kaçırmayın

Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı" ile Gençlere Destek Sunuyor

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Sandıklı Meslek Yüksekokulu (MYO) Halkla İlişkiler ve Tanıtımı Programı öğrencileri, NG Afyon Otelinde yapılan teknik geziye katıldı. Öğrenciler, halkla ilişkiler uygulamalarını yerinde görmek amacıyla oteli ziyaret ettiler. Geziye, Halkla İlişkiler ve Tanıtımı Programı Öğr. Gör. Ayşe Gül Arıcan, Otel Misafir İlişkileri Sorumlusu Yeşim Öztürk, Satış Sorumlusu Halil İbrahim Ayyıldız, Satış Asistanı Derya Çelebi ve öğrenciler katıldı.

Halkla İlişkiler ve Tanıtımı Programı Öğretim Görevlisi Ayşe Gül Arıcan, teknik gezi hakkında konuşarak, öğrencilerin halkla ilişkiler çalışmalarını yerinde görmelerinin önemli olduğunu belirtti. Arıcan, bu tür sektör ziyaretlerinin öğrencilere farklı bakış açıları kazandırarak yeni vizyon oluşturmalarına yardımcı olduğunu söyledi.

Gezi sırasında öğrencilere otelin sosyal sorumluluk çalışmaları, reklam faaliyetleri, kurum içi ve kurum dışına yönelik halkla ilişkiler çalışmaları ile etkinlikler hakkında bilgiler verildi. Program sonunda öğrenciler hatıra fotoğrafı çektirdi.


#AfyonKocatepeÜniversitesi #NGAfyonOtel #Halklaİlişkiler #TanıtımProgramı #Öğrenciler #TeknikGezi