-

Gözden kaçırmayın

Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı" ile Gençlere Destek Sunuyor

İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Bayat İlçe Milli Eğitim Müdürü Veli Köksoy ve Şube Müdürleri Hayati Duman ve Mustafa Günay, yeni göreve başlayan Bayat Kaymakamı Ahmet Aykaç'ı makamında ziyaret etti. Bu ziyarette, milli eğitim camiasının bir araya gelerek yeni kaymakama hayırlı olsun dileklerini iletti. Ardından İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Bayat Belediye Başkanı Halilibrahim Bodur'u makamında ziyaret etti ve eğitim öğretime verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.

Toplantıda, ilçedeki idareciler ve öğretmenler, İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci'ye okulları hakkında brifing vererek eğitim öğretim faaliyetlerini ve projelerini paylaştılar. Ayrıca, akademik başarıyı artırmak için yapılacak çalışmalar hakkında da fikir alışverişinde bulunuldu.

İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci konuşmasında, "Çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştirmek hepimizin görevi ve sorumluluğudur. Onların okuma ve kendini ifade etme yeteneklerini geliştirmek için elimizden geleni yapmalıyız" dedi.

#İlMilliEğitimMüdürlüğü #BayatİlçeMilliEğitimMüdürlüğü #BayatKaymakamlığı #BayatBelediyeBaşkanlığı #Eğitim #Öğretim #GeleceğimizinTeminatı