-

Gözden kaçırmayın

Öğretmenlere Saygı Göstermek İçin İletişim Kurarken Dikkat Edilmesi GerekenlerÖğretmenlere Saygı Göstermek İçin İletişim Kurarken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde, İlçe Müftülüğü Kavaklı Kız Kur'an Kursu'nda hafızlığını tamamlayan 22 öğrenci için "Hafızlık İcazet Merasimi" düzenlendi. Tavşanlı Belediyesi Kültür Sarayı'nda gerçekleştirilen merasim, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Ardından Kur'an-ı Kerim tilaveti ile devam etti.

Tavşanlı İlçe Müftüsü Mevlüt Hakan Asan'ın açılış konuşmasının ardından program, örgün eğitim ile birlikte hafızlık proje öğrencilerinin gösterileri ve hafızların sahneye alınmasıyla devam etti. Kütahya İl Müftüsü Dr. İrfan Açık ve Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Kadir Dinç, selamlama konuşması yaptılar. Programda, babalarının da sahneye alınmasıyla birlikte hafız öğrencilere hediyeleri takdim edildi.

Tavşanlı Kaymakamı Hayrettin Baskın, Belediye Başkan Yardımcısı Furkan Dinçer, AK Parti İlçe Başkanı Ali Özden, Diyanet İşleri Rehberlik ve Teftiş Başkanı Hasan Güçlü, İl Müftüsü İrfan Açık, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, ilçe müftüleri ile kurum ve daire amirleri, siyasi ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de programa katıldılar.