-

Gözden kaçırmayın

Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı" ile Gençlere Destek Sunuyor

Afyon Kocatepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) ev sahipliğinde, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Kulübü tarafından "100. Yılında Cumhuriyet" adlı Atölye Etkinliği düzenlendi. Etkinlikte, GSF İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü öğrencileri, geri dönüşüm malzemeleri kullanarak Cumhuriyet Dönemi mimari yapılarının kolaj çalışmalarını gerçekleştirdi.

Atölye etkinliği, Bölüm Başkanı Doç. Dr. Şerife Ebru Okuyucu'nun yönetiminde Bölüm öğretim elemanlarının rehberliğinde GSF Eğitim Binası'nda gerçekleştirildi. Etkinlik boyunca öğrenciler, Cumhuriyet Dönemi'ne ait mimari yapıların ve yapısal elemanların görsellerini kullanarak çalışmalarını tamamladılar.

Atölye etkinliği sonucunda ortaya çıkan çalışmalar, 6 Kasım tarihinde Fakülte Binası'nda sergilenecek. Bu sergide, öğrencilerin geri dönüşüm malzemeleriyle oluşturdukları kolaj çalışmalarını görmek mümkün olacak. Bu etkinlikle, Cumhuriyet'in 100. yılına özel bir anlam katılarak, geçmişin mimari unsurlarıyla günümüzün sürdürülebilirlik ve geri dönüşüm kavramları bir araya getirildi. #AfyonKocatepeÜniversitesi #GSF #İçMimarlıkveÇevreTasarımı #100YılındaCumhuriyet #AtölyeEtkinliği #GeriDönüşüm