-

Gözden kaçırmayın

Öğretmenlere Saygı Göstermek İçin İletişim Kurarken Dikkat Edilmesi GerekenlerÖğretmenlere Saygı Göstermek İçin İletişim Kurarken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Kütahya'nın Gediz ilçesinde, Altınkent Ortaokulu, Erasmus+ projelerine devam ederek uluslararası işbirliklerini sürdürüyor.


İtalya, İspanya ve Polonya'dan gelen 10 öğretmen, Maker Teacher Workshop Erasmus+ projesi kapsamında Altınkent Ortaokulunda çalışmalara başladı.


Altınkent Ortaokulu ev sahipliğinde düzenlenen projede, misafir öğretmenler drone yapımı ve uçuş eğitimi gibi konuların yanı sıra ilçedeki kurumları ziyaret edecekler. Ayrıca Türk eğitim sistemi hakkında bilgi alacaklar ve okul sınıflarını ziyaret ederek yerinde gözlem yapacaklar. Öğretmenler, okulda gerçekleşen akademik, bilimsel, sosyal, kültürel ve sportif aktivitelere de aktif olarak katılacaklar.


Altınkent Ortaokulu Müdürü Okan Karaca, Avrupalı misafirlerin ilçeye gelmesiyle ilgili olarak, "Kendi Dronumuzu Yapıyoruz" etkinliği kapsamında, pervane ve drone gövdesini kendi okullarına ait maker atölyesinde ürettiklerini belirtti. Proje için 3 farklı ülkeden toplamda 10 öğretmeni misafir ettiklerini ve birçok çalışma ve eğitim gerçekleştirdiklerini söyledi. Karaca, ayrıca misafir öğretmenlerle birlikte farklı etkinlikler yapacaklarını ve Türk misafirperverliğini göstereceklerini de dile getirdi.


#AltınkentOrtaokulu #Erasmus+ #Gediz #Kütahya #uluslararasıişbirliği