-

Gözden kaçırmayın

AK Parti İl Başkanı Turgay Şahin, Nuribey Belediye Başkanı Halil Kaya'yı Ziyaret EttiAK Parti İl Başkanı Turgay Şahin, Nuribey Belediye Başkanı Halil Kaya'yı Ziyaret Etti

Bilecik Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Ankara'ya bir dizi görüşme için gitti. Gittiği ziyaretlerden biri, Bilecik AK Parti Milletvekili Halil Eldemir ile olan buluşmasıydı. Mustafa Yaman'a, Söğüt Belediye Başkanı İsmet Sever ve Bayırköy beldesi çalışanları da eşlik etti. Milletvekili Halil Eldemir, Yaman ve ekibini makamında ağırladı ve samimi ev sahipliği için teşekkürlerini iletti.

Mustafa Yaman, ayrıca eski Bilecik Valisi ve şu an Personel ve Prensipler Genel Müdürü olan Bilal Şentürk ile de bir araya geldi. İkili, Bilecik hakkında bilgi alışverişinde bulunarak istişarelerde bulundu. Ardından Yaman, Sakarya Milletvekili Murat Kaya ile buluştu. Yaman, Kaya'ya teşekkür ederek, üç dönem boyunca birlikte belediye başkanlığı yapmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Son olarak, Bilecik Koordinatörlüğü yapmış olan Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek ile bir araya gelen Yaman, Bilecik'in güncel durumu hakkında konuştu.

Mustafa Yaman'ın Ankara temasları, yaptığı bu ziyaretlerle son buldu.