-

Gözden kaçırmayın

Kariyer Gelişimi İçin Önemli Fırsat: Yetenek KapısıKariyer Gelişimi İçin Önemli Fırsat: Yetenek Kapısı

Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yılı münasebetiyle düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Programı, ülkemizin dört bir tarafında olduğu gibi ilimizde de büyük bir heyecan ve coşkuyla kutlandı.
Kutlamalar, Valimiz, İkmal ve Garnizon Komutanı ve Belediye Başkanının bayrama katılan öğrencilerimiz, askerlerimiz, kuruluş temsilcileri ve halkın bayramını kutlamalarıyla başladı. Ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının söylenmesiyle devam etti. Valimiz Sayın Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı ve il protokolümüzle birlikte İl Milli Eğitim Müdürümüz Miraç Sünnetci, kutlama programına katıldı.
Valimiz Sayın Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı'nın Cumhuriyet Bayramının anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından program şiirlerin okunması, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü cimnastik ekibinin gösterileri, halk oyunları ekibinin gösterileri, Kahramanlık Türküleri ve Afyonkarahisar Belediyesi Mehteran Takımının gösterileri ile devam etti.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzce düzenlenen "Cumhuriyet'in 100. Yılı" konulu kompozisyon, şiir ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri Valimiz Sayın Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı ve protokol üyeleri tarafından verildi. Ödül töreninin ardından resmi geçit töreniyle bayram kutlamaları sona erdi.
Program sonunda İl Milli Eğitim Müdürümüz Miraç Sünnetci, "Ülkemizin köklü tarihi, kadim devlet geleneği ve muasır medeniyet fikri üzerine inşa edilen Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlarken, gelecek kuşaklara her alanda gurur duyacakları bir ülke bırakmak için el birliğiyle Türkiye Yüzyılımıza yürüyeceğiz. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın 100. yıl dönümünü kutluyor; kutlama programında görev alan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum." dedi.
Kutlama programı, hatıra fotoğrafları çektirilmesiyle son buldu.
#CumhuriyetBayramı #29Ekim #Cumhuriyetin100Yılı #GururDoluyuz #TürkiyeCumhuriyeti