-

Gözden kaçırmayın

Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı" ile Gençlere Destek Sunuyor

Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğü, Cumhuriyetin 100. yılı etkinlikleri kapsamında düzenlediği etkinlikleri sürdürüyor. İlk etkinlik olan "Cumhuriyetin 100. Yılında Ormancılığımız" adlı fotoğraf sergisi açıldı. Serginin açılışına Orman Bölge Müdürü İsmail Çetin de katıldı. Sergide, Cumhuriyetin ilk yılları ile 1970'li yıllardan siyah beyaz fotoğraflar yer alıyor. Vatandaşlar, sergideki fotoğrafları yakından inceleme fırsatı buldular. Sergi, kasım ayı içinde başka yerlerde de tekrarlanacak.

Fotoğraf sergisinin ardından ise vatandaşlara ücretsiz fidan dağıtımı gerçekleştirildi. Eskişehir Orman Bölge Müdürü İsmail Çetin, vatandaşlara sedir fidanı hediye etti. Eskişehir Orman Fidanlığında yetiştirilen 3 yaşındaki 3 bin sedir fidanı, isteyen herkese gün boyunca dağıtıldı.

Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğü, Cumhuriyetin 100. yılına özel düzenlediği etkinliklerle dikkat çekiyor. İlk etkinlik olan "Cumhuriyetin 100. Yılında Ormancılığımız" adlı fotoğraf sergisi, büyük ilgi gördü. Serginin açılışına Orman Bölge Müdürü İsmail Çetin de katıldı. Sergide, Cumhuriyetin başlangıcından günümüze kadar olan ormancılık faaliyetlerini gösteren fotoğraflar yer alıyor. Vatandaşlar, sergideki fotoğrafları yakından inceleme fırsatı buldular. Sergi, kasım ayı içinde başka yerlerde de tekrarlanacak.

Serginin ardından vatandaşlara ücretsiz fidan dağıtımı yapıldı. Eskişehir Orman Bölge Müdürü İsmail Çetin, vatandaşlara 3 yaşındaki sedir fidanları hediye etti. 3 bin sedir fidanı, Eskişehir Orman Fidanlığı'nda yetiştirildi ve isteyen herkese dağıtıldı. Bu fidanlar, vatandaşların çevreye olan duyarlılığına katkı sağlayacak.

Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğü, Cumhuriyetin 100. yılı etkinlikleri kapsamında "Cumhuriyetin 100. Yılında Ormancılığımız" adlı bir fotoğraf sergisi düzenledi. Sergi, Cumhuriyetin başlangıcından günümüze kadar olan ormancılık faaliyetlerini gösteren 53 fotoğraftan oluşuyor. Serginin açılışına Orman Bölge Müdürü İsmail Çetin de katıldı. Sergide, Cumhuriyetin ilk yılları ile 1970'li yıllardan siyah beyaz fotoğraflar yer alıyor. Sergi, kasım ayı içinde başka yerlerde de tekrarlanacak.

Etkinlikler devam ederken, fotoğraf sergisi sonrasında vatandaşlara ücretsiz fidan dağıtımı gerçekleştirildi. Eskişehir Orman Bölge Müdürü İsmail Çetin, vatandaşlara 3 yaşındaki sedir fidanları hediye etti. Fidanlar, Eskişehir Orman Fidanlığında yetiştirilmiş olan 3 bin adet sedir fidanıydı. Fidanlar, gün boyunca isteyen herkese dağıtıldı.

#Eskişehir #orman #Cumhuriyetin100Yılı #fotoğrafsergisi #fidandağıtımı