-

Gözden kaçırmayın

Kariyer Gelişimi İçin Önemli Fırsat: Yetenek KapısıKariyer Gelişimi İçin Önemli Fırsat: Yetenek Kapısı

AFSÜ Öğrencileri, 2023-2024 Akademik Yılı Öğrenci Kulüp ve Toplulukları Tanıtım Günü'nde bir araya geldi. Etkinlik, Zafer Sağlık Külliyesi Tören Alanı'nda gerçekleştirildi. AFSÜ Sağlık, Spor ve Kültür Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen etkinliğe Rektör Prof. Dr. Nurullah Okumuş, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Adem Aslan ve Prof. Dr. Ümit Dündar, Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Mustafa Oruç da katıldı.

Etkinlikte, öğrenci kulüp ve toplulukları kendilerini tanıttı ve yeni üye kaydı gerçekleştirdi. Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Dündar ve Prof. Dr. Aslan, stantları ziyaret ederek öğrencilerin çalışmaları hakkında bilgi aldı. Daha sonra Rektör Prof. Dr. Okumuş, etkinlik alanına gelerek, Gençlik ve Spor İl Müdürü Kasapoğlu ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Oruç ile kulüp ve toplulukların stantlarındaki katılımcılarla sohbet etti.

Rektör Prof. Dr. Okumuş, öğrencilerin akademik faaliyetlerinin yanı sıra sosyal, kültürel ve spor alanlarındaki aktivitelere katılımının önemine vurgu yaparak, AFSÜ'nün öğrenciler için bütün imkanlarını seferber ettiğini belirtti. Ayrıca, etkinlikte emeği geçen personele ve paydaş kurumlara teşekkür etti.

Etkinlikte, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Satranç ve Masa Tenisi Turnuvalarında dereceye giren personel ödüllendirildi. Masa Tenisi Turnuvasında dereceye giren Muhammet Talha Bakır, Nuri Candan ve Birkan Susam ödüllerini Rektör Prof. Dr. Okumuş'un elinden aldı. Satranç Turnuvasında ise dereceye giren Doç. Dr. Cemal Kasnak, Ramazan Korkmaz ve Nuri Candan ödüllerini Gençlik ve Spor İl Müdürü Kasapoğlu tarafından verildi.

Etkinlik boyunca ücretsiz ikramlar sunuldu ve katılımcılar canlı langırt, tırmanma ve voleybol alanlarında eğlendi. Öğrencilerin tam puan verdiği etkinlik, büyük bir başarıyla sonuçlandı.

#AFSÜ #öğrenciler #etkinlik #kulüpvetopluluklar #üniversitehayatı #sosyalaktiviteler #spor #kültür #ödül #katılım #başarı