-

Gözden kaçırmayın

Öğretmenlere Saygı Göstermek İçin İletişim Kurarken Dikkat Edilmesi GerekenlerÖğretmenlere Saygı Göstermek İçin İletişim Kurarken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Bilecik Valisi Şefik Aygöl, İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı'nda il genelinde başlatılan projelerin bütçelerini değerlendirirken, 2023 yılında yapılması planlanan 401 adet projenin 121'inin tamamlandığını söyledi.


Toplantı, Bilecik İl Özel İdare'ye ait toplantı salonunda gerçekleştirildi ve Vali Aygöl'ün yanı sıra Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, ilçe belediye başkanları ve kaymakamlar da katıldı. Bakanlıklara bağlı Bölge Müdürleri de bilgi verdi ve toplantıda Bilecik'te 2023 yılında gerçekleştirilmesi planlanan 401 adet proje olduğu ve bunlardan 121'inin tamamlandığı, diğerlerinin ise devam etmekte olduğu bildirildi. Projenin toplam maliyeti ise 8 milyar 1 milyon TL olarak belirlendi. 2023 yılı için tahsis edilen bütçenin toplamı ise 2 milyar 555 milyon TL olarak açıklandı. Vali Aygöl, toplantıda, "Bakanlıklarımıza bağlı Bölge Müdürlerimizin bize verdiği miktarları sizlerle paylaşıyorum. Bilecik için gerçekleştirilen ve devam eden tüm projeleri sonuna kadar sürdüreceğiz. 121 tamamlanmış proje ve devam eden çalışmalarımızla gelişmeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

#Bilecik #ValiAygöl #Projeler