-

Gözden kaçırmayın

Öğretmenlere Saygı Göstermek İçin İletişim Kurarken Dikkat Edilmesi GerekenlerÖğretmenlere Saygı Göstermek İçin İletişim Kurarken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi, Cumhuriyetin 100. yılı kutlamaları kapsamında düzenlenen kurumlar arası spor organizasyonlarında masa tenisi takımıyla büyük bir başarı elde etti. Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirilen organizasyonda takımımız üçüncü olarak önemli bir dereceye imza attı. Takımın oyuncuları, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Muhammed Benli, Doç. Dr. Yasin Acar ve Mühendislik Fakültesi Arş. Gör. Erkan Hüseyin Akpınar'dan oluşmaktadır.

Bu büyük başarıyı elde etmemizdeki en büyük pay ise takımımızın antrenörü olan Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör. Sabır Ertekin'e aittir. Kendisinin yönlendirmesi ve tecrübesi sayesinde takımımız bu önemli dereceye ulaşmıştır.

Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir, kupaları takdim eden sporcularımızı gururla karşıladı. Rektör Beydemir, sporcuların mücadele azmi ve elde ettikleri başarılarının üniversiteyi gururlandırdığını belirtti. Ayrıca, sporcularımızı tebrik ederek, gelecekteki başarılarında da kendilerine başarılar diledi. Bu büyük başarı, üniversitemizin spor alanındaki yeteneklerinin bir kanıtıdır ve diğer spor dallarında da aynı başarıları elde edebileceğimize inancımızı pekiştirmiştir.

Şeyh Edebali Üniversitesi olarak, sporun önemini ve sporcunun başarılarını her zaman desteklemeye devam edeceğiz. Bu tarz organizasyonlar, öğrencilerimizin sporla ilgilenmelerini teşvik etmekte ve yeteneklerini geliştirerek toplumda ve uluslararası alanda temsil etmelerini sağlamaktadır.