-

Gözden kaçırmayın

Öğretmenlere Saygı Göstermek İçin İletişim Kurarken Dikkat Edilmesi GerekenlerÖğretmenlere Saygı Göstermek İçin İletişim Kurarken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Kütahya'nın Gediz ilçesinin Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, ilçenin sürekli büyüyen bir yapıya sahip olduğunu ifade etti. Gediz Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösterecek olan bir kablo firmasıyla bir araya gelen Başkan Akçadurak , "Gelişen firmalarla bir araya gelerek Gediz'in gelişimine katkı sağlamaya çalışıyoruz. İlçemizin ileriye gitmesi, vatandaşları için daha iyi bir yaşam seviyesi oluşturması amacıyla çaba gösteriyoruz. Gediz Organize Sanayi Bölgesi her geçen gün büyüyerek yeni yatırımlarla gelişiyor. Yeni bir fabrika daha üretime başlayacak ve ilçemize ekonomik olarak önemli bir katkı sağlayacak. Biz de Kablo Fabrikasının Gediz'e hayırlı olmasını diliyoruz ve ziyaretleri için Kağan Yamakoğlu ve ekibine teşekkür ediyoruz." şeklinde konuştu.


Ziyaret, Belediye Başkanlık makamında gerçekleşti ve AK Parti Gediz İlçe Başkanı Osman Yılmaz ve Kablo firması CEO'su Kağan Yamakoğlu'un yanı sıra beraberlerindekiler de katıldılar.