-

Gözden kaçırmayın

Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı" ile Gençlere Destek Sunuyor

AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş ve AFSÜ'nün idari birim yöneticileri, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) ev sahipliğinde düzenlenen ADIM Üniversiteleri Birliği Rektörler ve İdari Grup Toplantılarına katıldılar.

Toplantılarda ADIM Üniversiteleri Birliği üyesi olan 18 üniversite bir araya geldi. Rektörler, genel sekreterler, genel sekreter yardımcıları, daire başkanları ve idari birim temsilcileri, Atatürk Kültür Merkezi'ndeki açılış töreninde bir araya geldiler. Açılış töreninde MSKÜ Rektörü Prof. Dr. Turhan Kaçar ve ADIM Üniversiteleri Koordinatörü Prof. Dr. Ahmet Tekin konuşma yaptılar.

Ardından eşzamanlı olarak düzenlenen oturumlarda rektörler ve idari gruplar bir araya gelerek toplantılar gerçekleştirdi. Bu toplantılarda teknik altyapı, araştırma-geliştirme faaliyetleri, sosyal ve kültürel etkinlikler gibi konular ele alındı. Üniversiteler arası iş birliğini güçlendirmek amacıyla yapılan bu toplantılarda, ortak sorunlar ve çözüm önerileri tartışıldı.

Son olarak gerçekleştirilen genel değerlendirme toplantısıyla ADIM Üniversiteleri Toplantıları sona erdi. AFSÜ'yü temsil etmek üzere Genel Sekreter Z. Kutay Erşen, Strateji Geliştirme Daire Başkanı Hidayet Akman, İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Yücel Güllü, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı V. Hasan Güneş, Döner Sermaye İşletme Müdürü Mahmut Hanoğlu, SUAM Başmüdürü Hatip Aydın ve Genel Sekreter Yardımcısı Lütfullah Karaca katıldı.

#AFSÜ #ADIMÜniversiteleri #ÜniversitelerArasıİşbirliği