-

Gözden kaçırmayın

Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı" ile Gençlere Destek Sunuyor

Afyon Kocatepe Üniversitesi, bugün saat 8.30'da Fen Edebiyat Fakültesi Zemin Katı'nda "Milli Mücadele Fotoğrafları Sergisi ve Şuhut Büyük Taarruz Karargahı Artırılmış Gerçeklik Sergisi"nin açılışını gerçekleştirecek. Bu sergi, Milli Mücadele'nin önemli anlarını konu alan fotoğraflar ve artırılmış gerçeklik teknolojisiyle canlandırılan sahneleri bir araya getirecek.

Afyon Kocatepe Üniversitesi'ndeki sergide, Milli Mücadele dönemine ait tarihi fotoğrafların yanı sıra, Şuhut Büyük Taarruz Karargahı'nın da artırılmış gerçeklik teknolojisiyle canlandırılan sahneleri yer alacak. Bu sayede, öğrenciler ve ziyaretçiler tarihimizin önemli anlarını bizzat deneyimleme fırsatı bulacaklar.

Afyon Kocatepe Üniversitesi, bu sergi ile tarihimizin önemli anlarını hatırlatmanın ve genç nesillerin tarih bilincini güçlendirmenin amaçlandığını belirtiyor. Sergi, bu hafta boyunca ziyaretçilere açık olacak.

Tüm öğrenciler ve tarih meraklıları, bu değerli sergiyi kaçırmamak için Fen Edebiyat Fakültesi Zemin Katı'na davet ediliyor. Sergi, Milli Mücadele'ye dair fotoğraflar ve artırılmış gerçeklik ile zenginleştirilmiş sahnelerle ziyaretçilere unutulmaz bir deneyim sunacak. Ayrıntılı bilgi ve serginin açık olduğu saatler için üniversitenin resmi internet sitesine başvurulabilir.