-

Gözden kaçırmayın

Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı" ile Gençlere Destek Sunuyor

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) ve Afyonkarahisar Sağlık Bilimler Üniversitesinde (AFSÜ) eğitim gören öğrencilere daha huzurlu ve güvenli bir yaşam ortamı sağlamak amacıyla bir güvenlik toplantısı düzenlendi. Toplantı, Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı'nın başkanlığında AKÜ Senato Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıya Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Tolga Yağan, İl Emniyet Müdürü Mahmut Ay ve diğer kamu kurum ve kuruluş temsilcileri katıldı.

Toplantıda İl Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü yetkilileri, AKÜ ve AFSÜ yerleşkeleri, barınma, yurtlar ve çevresinde alınan güvenlik tedbirleri hakkında bilgi verdi.

Toplantıda AKÜ bölgesinde bulunan yurtların aydınlatma ve diğer ihtiyaçlarının giderilmesi, Erenler bölgesindeki işletmelerin denetimlerinin artırılması, AKÜ Ahmet Karahisari Kampüsü ve AFSÜ Zafer Külliyesindeki otobüs durakları gibi konular ele alındı.

Toplantı, kamu kurum ve kuruluş temsilcilerinin görüş ve temennilerini paylaşmalarıyla sona erdi.