-

Gözden kaçırmayın

Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı" ile Gençlere Destek Sunuyor

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, 2-8 Kasım tarihleri arasında kutlanan Lösemili Çocuklar Haftası etkinlikleri kapsamında çocukları ve ailelerini makamında konuk etti. Başkan Işık, bu etkinliklerin lösemi hastalığına dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlendiğini vurguladı. Kütahya'daki her aileyi desteklemek ve yanlarında olduğunu hissettirmek için görevlerinin devam ettiğini ifade eden Başkan Işık, "Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da görevimiz devam ettiği sürece Kütahya'mızdaki her ailemize ulaşmak bizim boynumuzun borcu" dedi.
Lösemili Çocuklar Haftası etkinlikleri çerçevesinde Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, lösemiyle mücadeleye destek veren çocuklar ve aileleriyle bir araya geldi. Özel misafirleriyle sohbet eden Başkan Işık, özverili mücadelenin yanı sıra annelere, babalara ve çocuklara teşekkür etti. Başkan Işık, "Biz göreve geldiğimizde kağıt üzerinde kurulu bir müdürlüğümüz vardı: Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü. İlk önce onu aktif hale getirmekle başladık. Kadınlar ve dezavantajlı gruplara Kütahya Belediyemizin imkanlarıyla maddi ve manevi destek sağlamak adına güzel çalışmalar yaptık. Türkiye'deki pek çok belediye bizlerin bu sosyal sorumluluk projelerini takip ediyor. Lösemili Çocuklar Haftası'nda sizleri burada tekrar ağırlamaktan çok mutluyum. Görevimiz devam ettiği sürece Kütahya'daki her aileye ulaşmak bizim boynumuzun borcu. Çocuklarımızı yakından takip edeceğiz. Ne zaman isterseniz sizleri burada görmekten mutluluk duyarız" şeklinde konuştu.
Özel misafirler ve aileleri, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık'a bugüne kadar verdikleri destek ve katkılar için teşekkürlerini iletti.