-

Gözden kaçırmayın

Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı" ile Gençlere Destek Sunuyor

Bilecik Eğitimde Nitelik ve Vizyon Programı tanıtım toplantısı, eski Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'nın katılımıyla Bilecik'te düzenlendi. Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen programa Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı, Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir, kurum ve kuruluş müdürleri de katıldı. Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı ve Eğitim Çalıştayı'nın tanıtım videosunun gösterimiyle devam etti. İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Tahsin Yazır'ın sunumuyla, "Bilecik Eğitimde Nitelik ve Vizyon Programı (BİL-EN)" tanıtıldı.


Vali Aygöl konuşmasında, göreve başladığından beri okulları ziyaret etmediğini ve bir şeyler hazırlaması gerektiğini düşündüğünü belirtti. Çocukların hiçbir hedefi olmadığını gözlemlediğini ve eğitime nitelik ve vizyon kazandırılması gerektiğini vurguladı. Aygöl, Bilecik'in eğitimine yeni bir bakış getirip, çocuklara hedefler oluşturacaklarını ve geleceklerine nitelik kazandıracaklarını ifade etti.


Konuşmasının ardından kürsüye çıkan Nabi Avcı, Türkiye'nin son 20 yılda her alanda sessiz bir devrim gerçekleştirdiğini söyledi. Türkiye'nin başarılarına tanık olduklarını ve Bilecik'in diğer illere örnek olacak bir başarı sergileyeceğine inandığını belirtti. Avcı, çalıştayın bu başarının temellerini güzel bir şekilde belirlediğini ve gelecek yıl yapılan bir performans değerlendirmesi toplantısında büyük başarılar elde edeceklerini umduğunu ifade etti. Konuşmasının sonunda Vali Aygöl'e teşekkür eden Avcı, Bilecik halkının şanslı olduğunu ve vali ile diyalog içinde olmanın önemli olduğunu belirtti.


#Bilecik #EğitimdeNitelikveVizyonProgramı #NabiAvcı #MilliEğitim #Eğitim #NiteliğiArttırma #EğitimVizyonu