-

Gözden kaçırmayın

Öğretmenlere Saygı Göstermek İçin İletişim Kurarken Dikkat Edilmesi GerekenlerÖğretmenlere Saygı Göstermek İçin İletişim Kurarken Dikkat Edilmesi Gerekenler

İpekyolu Belediyeler Birliği Kasım Ayı Meclis Toplantısı, geçtiğimiz günlerde Bolu'nun Mudurnu ilçesinde gerçekleştirildi. Bu önemli toplantıya, birliğe üye olan Bilecik'in ilçe ve belde başkanları da katıldı.


İpekyolu Belediyeler Birliği, 24 üye belediyeden oluşan bir birlik olup, Kasım Ayı Meclis Toplantısında birlik tarafından yapılan faaliyetler ve üye belediyelerin turizm destinasyonu hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Toplantıya, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan'ın yanı sıra 25-26 dönem AK Parti Sakarya Milletvekili Prof. Dr. Mustafa İsen, Bilecik Belediyeler Birliği aynı zamanda Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Bayırköy Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Suer, Dodurga Belde Belediye Başkanı Selim Tuna ve birliğe üye diğer ilçelerin belediye başkanları, meclis üyeleri ile ESTÜ VE ESOGÜ öğretim üyeleri katıldı.



#İpekyoluBelediyelerBirliği #KasımAyıMeclisToplantısı #Bolu #Mudurnu #Bilecik