-

Gözden kaçırmayın

Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı" ile Gençlere Destek Sunuyor

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AFSÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi (SBF) ve Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO), Yükseköğretimde Kalite Güvencesi Sistemi kapsamında klinik uygulamalar için dış paydaşlarla görüşmeler gerçekleştirdi. Bu görüşmeler Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürlüğü ve Afyonkarahisar Devlet Hastanesi ile yapıldı.

SBF Dekanı Prof. Dr. Tolga Ertekin, Atatürk SHMYO Müdürü ve SBF Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Pakize Özyürek, Atatürk SHMYO Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Yusuf Akdemir ve SBF Hemşirelik Bölümü Başkanı Doç. Dr. Öznur Gürlek Kısacık, Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Serhat Korkmaz ile bir görüşme gerçekleştirdi. Bu toplantıda, Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürlüğü ve AFSÜ arasındaki öğrenci uygulamaları iş birliği protokolü yenilendi. Ayrıca, öğrencilerin uygulamalı dersleri değerlendirildi ve klinik uygulama eğitimlerinin hedefleri ve paydaş sorumlulukları hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Ayrıca, SBF Dekanı Prof. Dr. Tolga Ertekin, Atatürk SHMYO Müdürü ve SBF Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Pakize Özyürek, SBF Hemşirelik Bölümü Başkanı Doç. Dr. Öznur Gürlek Kısacık, Hemşirelik Bölüm Başkan Yrd. Dr. Öğr. Üyesi Cahide Çevik ve Hastane Öğrenci İşleri Birimi sorumluları, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Mehmet Duran ile görüştü. Bu görüşmede, öğrencilerin Devlet Hastanesindeki uygulama alanlarından yararlanması konusu ele alındı. Ayrıca, Hemşirelik Bölümü ders müfredatındaki uygulamalı dersler için talep edilen belge ve mevzuat değerlendirildi.

#AFSÜ #SağlıkBilimleriFakültesi #AtatürkSHMYO #klinikuygulamalar #görüşmeler #öğrenciuygulamaları #AfyonkarahisarİlSağlıkMüdürlüğü #AfyonkarahisarDevletHastanesi #kalitegüvencesisistemi #eğitim