-

Gözden kaçırmayın

Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı" ile Gençlere Destek Sunuyor

Tepebaşı Belediyesi Gençlik Merkezleri, üniversiteye hazırlık ve çeşitli branşlarda güz dönemi eğitimlerine devam ederken, Almanca, İngilizce ve Rusça gibi dillerin ücretsiz kursları gençler arasında ilgi görüyor.

Tepebaşı Belediyesi, her yıl birçok kişinin faydalandığı Gençlik Merkezleri aracılığıyla gençlerin gelişimine destek olmayı ve geleceklerine katkı sağlamayı sürdürüyor. Gençlik Merkezleri tarafından düzenlenen güz dönemi eğitimleri, 30 farklı branş ve üniversiteye hazırlık kursları ile devam ediyor. Bu kurslara ek olarak, gençlere ücretsiz olarak sunulan Almanca, İngilizce (gramer ve her seviyede konuşma) ve Rusça kursları da büyük ilgi görüyor. Gençler, bu ücretsiz eğitimler sayesinde yabancı dil öğrenme imkânı bulduklarını belirtiyor ve Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç'a katkıları için teşekkür ediyor. Ayrıca, dil kurslarını başarıyla tamamlayan gençler, Halk Eğitim Merkezi iş birliğiyle sertifika alma hakkı kazanıyor.

Tepebaşı Belediyesi Gençlik Merkezleri'nde düzenlenen eğitim ve etkinliklerden haberdar olmak isteyen gençler, Tepebaşı Belediyesi Gençlik Merkezleri'ni sosyal medya hesaplarından takip edebiliyor.

#Tepebaşı Belediyesi #Gençlik Merkezleri #üniversite hazırlık #dil kursları #Almanca #İngilizce #Rusça #teşekkür