-

Gözden kaçırmayın

Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı" ile Gençlere Destek Sunuyor

Hisarcık 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi'nde Eğitim Gören Öğrenciler YKS Kampına Katıldı Hisarcık 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi'nden 50 öğrenci arasından 22'si, ara tatil dönemini verimli geçirmeyi tercih ederek Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) için düzenlenen özel bir kampa katılım gösterdi.
Kampın sabah saat 09.00'dan başlayıp akşam 16.00'ya kadar süren çalışmaları, sadece akademik içeriklerle sınırlı kalmayıp, sosyal ve kültürel aktivitelerle de öğrenciler için renkli bir programa dönüştü. Okul Müdürü İsmail Aydın, öğrencilerin Matematik ve Türkçe dersleri başta olmak üzere, eksik oldukları konularda ilerleme sağlamak ve test çözme hızlarını artırmak için çeşitli çalışmalar yürüttüklerini belirtti.
Öğrencilerin kampın ilk gününde gerçekleştirdikleri çalışmaların ardından Türkçe hızlı test çözme sınavına katıldıkları ve katılımcılardan 13 öğrencinin 20 üzerinden net yaparak kampın sunduğu avantajlardan hemen yararlanmaya başladıkları ifade edildi. Okul yönetimi tarafından kampın düzenlenmesini sağlayan Müdür Yardımcısı Sait Bütün, Edebiyat Öğretmeni Musa Akpınar'a ve öğrencileri bu fırsata yönlendiren velilere teşekkürlerini iletti. Müdür Aydın, ayrıca kampa katılan öğrencilere gelecek sınavlarda başarılar diledi.
#HisarcıkAnadoluLisesi #YKSKampı #AkademikBaşarı #EğitimTatili #TYTMatematik #TYTTürkçe #EğitimHaberleri #ÖğrenciBaşarıları #EğitimdeFarkındalık