-

Gözden kaçırmayın

Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı" ile Gençlere Destek Sunuyor

Gediz'de Mesleki Eğitim Desteğiyle Şehir Mobilyaları Üretimi
Kütahya'nın Gediz ilçesindeki Yunus Emre Proje Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, belediye iş birliğiyle üretkenliğini sürdürüyor.
Bu okulun Metal Bölümü'nde görevli öğretmenler ve öğrenciler, Gediz Belediyesi için toplam 200 adet bankın üretimine kolları sıvadı.
Metal Bölümü'nde eğitim alan 15 genç ve onlara rehberlik eden öğretmenleri, toplum yararına bir projede yer alarak, sokak ve caddeleri güzelleştirecek bankları üretiyorlar. Bu süreçte kesme, delme, kaynatma, boyama ve montaj gibi temel metal işçiliği becerilerini geliştiriyorlar.
Okul Müdürü Gökhan Said Mamak, öğrencilerin pratik yaparak tecrübe edinmelerinin ve kendi harçlıklarını kazanmalarının önemini vurgulayarak, emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkürlerini sundu.
Daha önceden Gediz Belediyesi için otobüs duraklarını da başarıyla üreten ve monte eden okulun, şehre katkıda bulunmaya devam ettiği görülüyor.
#Gediz #Kütahya #MeslekiEğitim #TeknikLise #Metalİşçiliği #ŞehirMobilyaları #YunusEmreProjeLisesi #SosyalSorumluluk #Belediyeİşbirliği #Gençİstihdamı