-

Gözden kaçırmayın

Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı" ile Gençlere Destek Sunuyor

Akademik ve Sektörel Bilgi Buluşması: "Gıdalarda Doğal Renklendiriciler Semineri" Afyon Kocatepe Üniversitesi, gıda endüstrisiyle ilgili önemli bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor. "Gıdalarda Doğal Renklendiriciler Semineri" başlığı altında akademisyenler, sektör temsilcileri ve öğrencileri buluşturacak etkinlik, saat 13.30 itibarıyla Reha Kora Konferans Salonu'nda başlayacak.
Seminerin Odağında Doğal Renklendiriciler Var Gıda endüstrisinde daha sağlıklı ve doğal ürünlerin önem kazanması ile doğal renklendiricilerin kullanımı da günümüzde daha çok dikkat çekiyor. Afyon Kocatepe Üniversitesi'ndeki bu seminer, katılımcılara doğal renklendiriciler hakkında detaylı bilgiler sunmayı ve sektördeki tecrübeleri paylaşmayı amaçlıyor. Söz konusu seminerle ilgili bilgi alışverişi ve deneyim aktarımının gıda endüstrisi için faydalı olacağı bekleniyor.
#AfyonKocatepeÜniversitesi #GıdaEndüstrisi #DoğalRenklendiriciler #GıdaSemineri #SektörelBuluşma #AkademikEtkinlik #SağlıklıGıda #RehaKoraKonferansSalonu