-

Gözden kaçırmayın

Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı" ile Gençlere Destek Sunuyor

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, "Geleneksel Afyon Günü"nü Kutladı Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Şube Müdürleri İbrahim Erdem Gülcü ve Ahmet Aksoy'un eşlik ettiği bir etkinliğe katıldı. Bu etkinlik, Kocatepe İlkokulu anaokulu öğrencilerinin hazırlamış olduğu "Geleneksel Afyon Günü"ydü ve öğrenciler yöresel kıyafetlerle Afyonkarahisar'a özgü ikramlarda bulundular ve lokum kesme etkinliği gerçekleştirdiler.
Eğitim camiasının önde gelen isimlerinin de katılım gösterdiği etkinlikte, minik öğrencilerin hazırladığı sunum büyük beğeni topladı. İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, etkinlikte Afyonkarahisar'ın kültürel zenginliklerinin ve değerlerinin yeni nesillere eğlendirici bir şekilde aktarılmasının önemine dikkat çekerken, bu tür etkinliklerin düzenlenmesinde emeği geçen idarecilere, öğretmenlere ve velilere teşekkürlerini iletti.
#Afyonkarahisar #GelenekselAfyonGünü #MiraçSünnetci #Kocatepeİlkokulu #LokumKesmeEtkinliği #Yöreselİkramlar #KültürelZenginlik #Eğitim #MinikÖğrenciler #EğitimMüdürlüğü