-

Gözden kaçırmayın

Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı" ile Gençlere Destek Sunuyor

Afyonkarahisar Belediyesi, Temizlik İşleri Müdürlüğü personeline yönelik 'Etkili İletişim Teknikleri' eğitimi düzenledi. Toplamda 400 temizlik görevlisinin katıldığı eğitimde konuşma becerilerinin yanı sıra, toplumca benimsenen davranışlar üzerinde duruldu.
Eğitim, Şehir Tiyatroları Salonu'nda gerçekleştirilirken, katılımcılar mesai saatlerine göre gruplandırılarak eğitime alındı. Afyonkarahisar Belediyesi'nin çeşitli birimleri için düzenlenen eğitim çalışmaları, bu hafta temizlik personeli ile devam etti.
Eğitim, vatandaşlarla etkili iletişim kurma ve kabul gören sosyal davranışlar konusunda eğitmen Aydemir Kurt tarafından verildi. Eğitim esnasında, personel bu önemli becerilerin pratik uygulamalarını öğrendi.
Eğitimle ilgili açıklama yapan eğitmen Kurt, personellerin iletişim eksikliklerini gidermeyi hedeflediklerini belirtti. Kurt, eğitimlerin belediye bünyesindeki diğer birim personelleri için de sürdürüleceğini vurguladı.
Eğitime katılan temizlik görevlisi Fatih Kaplan, seminerden edindiği bilgileri ve tecrübeleri övgüyle anlattı. Kaplan, eğitimin, çevresi ile daha etkili bir iletişim kurabilmesi için yararlı olduğunu dile getirdi.
#AfyonkarahisarBelediyesi #Temizlikİşleri #Etkiliİletişim #BelediyeEğitimi #SosyalDavranışlar #PersonelGelişimi #ŞehirTiyatroları #VatandaşlaDiyalog #KamuHizmeti #EğitimSemineri