-

Gözden kaçırmayın

Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı" ile Gençlere Destek Sunuyor

Afyonkarahisar'da Ebeveyn-Çocuk Kodlama Kampı Devam Ediyor Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ara tatil döneminde hayata geçirdiği anne ve çocuklara yönelik kodlama kampı, eğitim faaliyetlerine devam ediyor.
Bu özel kampın amacı, öğrencilerin gerçek hayattaki problemleri çözme yeteneklerini artırmak. Kamp kapsamında düzenlenen atölye çalışmaları ile öğrencilere mühendislik, teknoloji ve matematik alanlarında yetkinlik kazandırılmayı hedeflenmektedir.
Kodlama kampında gerçekleştirilen etkinlikler, anne ve çocukların ortak çalışmasını teşvik etmekte olup, bu tür faaliyetler 21. yüzyıl becerilerinin öğrencilere kazandırılmasında büyük önem taşımaktadır. İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Musa Dinçgez, atölye çalışmalarının yapıldığı yere ziyarette bulunarak, eğitimlerde yer alan öğrenci ve velileri başarılarından ötürü tebrik etti ve katılımcılara sertifikalarını takdim etti.
#Afyonkarahisar #KodlamaKampı #Eğitim #AnneVeÇocuk #Mühendislik #Teknoloji #Matematik #21YüzyılBecerileri #AtölyeÇalışması #Sertifika