-

Gözden kaçırmayın

Öğretmenlere Saygı Göstermek İçin İletişim Kurarken Dikkat Edilmesi GerekenlerÖğretmenlere Saygı Göstermek İçin İletişim Kurarken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, veli ve öğretmenlere yönelik "En İyi Narkotik Polisi Anne" projesi kapsamında bir eğitim programı düzenledi. Bu programda uyuşturucu madde kullanımı ve madde bağımlılığı hakkında bilgilendirme yapıldı.

Düzenlenen eğitim programına Cumhuriyet İlkokulu ve Cumhuriyet Ortaokulu veli ve öğretmenlerinden toplam 46 kişi katıldı. Eğitim programı kapsamında "En İyi Narkotik Polisi Anne" projesi hakkında bilgilendirme yapıldı ve uyuşturucu madde kullanımı ile mücadele konusunda bilinçlendirme faaliyetleri gerçekleştirildi. Aynı zamanda katılımcılara bilgilendirici broşürler de dağıtıldı.

Öğretmen ve velilere yönelik gerçekleştirilen bu eğitim programında ayrıca UYUMA aplikasyonu tanıtıldı. UYUMA aplikasyonu, uyuşturucu madde kullanımı ve bağımlılığı ile ilgili bilgilere erişim sağlamak için bir kaynak olarak kullanılmaktadır.

#Kütahya #uyuşturucu #eğitim