-

Gözden kaçırmayın

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Öncesinde Eğitim Değerlendirme ve Eğitim Güvenliği Toplantısı2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Öncesinde Eğitim Değerlendirme ve Eğitim Güvenliği Toplantısı

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, önemli bir kabul gerçekleştirdi. Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Karabacak ve Adli Yargı Adalet Komisyonu ile 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Fatih Serdar Köken, valilik makamında bir araya geldiler.
Görüşmede, adliye faaliyetleri ve yargı süreçleri hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Vali Yiğitbaşı, adaletin tesisi ve hukukun üstünlüğüne vurgu yaparak, yargı mensuplarının çalışmalarının önemine değindi. Cumhuriyet Başsavcısı Karabacak ve Mahkeme Başkanı Köken de, Adliye'nin kentteki rolü ve iş birliği olanakları üzerine düşüncelerini paylaştılar.
Resmi ziyaret, karşılıklı iyi niyet temennileri ve gelecekteki iş birliklerinin geliştirilmesi hedefiyle sona erdi. Afyonkarahisar'ın adalet sistemine katkı sunma konusunda ortak hedeflerle hareket edileceğinin altı çizildi.