-

Gözden kaçırmayın

Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı" ile Gençlere Destek Sunuyor

Simav İlçe Müftülüğü, öğrencilere izcilik eğitimi vermek amacıyla Diyanet Gençlik Merkezi adlı bir merkez oluşturdu. Bu merkez haftanın 4 günü etüt ve dini bilgilerin öğrenildiği bir ortam olarak hizmet veriyor. İzcilik eğitimine ise 7-11 yaş arasındaki öğrenciler katıldı. Eğitim, İzcilik Lideri Cuma Ali Tosun tarafından yapıldı ve projeksiyon sunumu ve sinevizyon gösterileri ile desteklendi.

Simav İlçe Müftülüğü, gençlik çalışmalarına önem verdiğini ve gençlerin milli ve manevi değerlerine bağlı bir şekilde yetişmelerine katkı sunmayı hedeflediğini belirtti. Diyanet İşleri Başkanlığı, ülke genelinde izciliği yaygınlaştırmak için çeşitli faaliyetler gerçekleştiriyor. İlçe Müftülüğü, izcilik eğitimlerini sistemli bir şekilde sürdürüyor ve haftanın 4 günü etüt ve dini bilgilerin yanı sıra çeşitli etkinlikler düzenliyor. Manevi Danışman Mustafa Esen ve diğer personeller de bu kurslarda görev alıyor.

Bu haberde Simav İlçe Müftülüğü'nün öğrencilere izcilik eğitimi verdiği ve gençlik çalışmalarına önem verdiği anlatıldı. İzcilik eğitiminin Diyanet Gençlik Merkezinde yapıldığı ve yaklaşık 80 öğrencinin katıldığı belirtildi. Ayrıca kursun haftanın 4 günü etüt ve dini bilgilerin yanı sıra çeşitli etkinliklere de ev sahipliği yaptığı aktarıldı. Sosyal medya için en uygun etiketler ise #Simav #İzcilik #GençlikMerkezi #DiyanetGençlikMerkezi şeklinde olabilir.