-

Gözden kaçırmayın

Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı" ile Gençlere Destek Sunuyor

Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla engelli öğrencilerle akşam yemeğinde bir araya geldi. Yemekte öğrencilerle sohbet eden Rektör Erdal, öğrencilerin talep ve beklentilerini dinledi. Yemeğe Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Betül Demirci'nin yanı sıra Engelli Öğrenci Birimi Müdürü Doç. Dr. Güzin Karasu ve öğrenciler de katıldı.

Yemekte bir araya gelinmesinin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'ne özel bir etkinlik olduğunu vurgulayan Rektör Erdal, yaptığı konuşmada şunları dile getirdi: "Anadolu Üniversitesi, diğer üniversitelerden farklı olarak engelli bireylere eğitim vermeyi kendisine misyon edinmiş bir üniversitedir. Burada amacımız, sizlerle birlikte bütün engelleri aşmaktır. Sizler için buradayız ve sizlerin taleplerini karşılamak için çalışıyoruz."

Rektör Erdal'ın konuşmasının ardından, Anadolu Üniversitesi Engelliler Entegre Yüksekokulu ve farklı bölümlerde öğrenim gören öğrencilerle sohbet edildi. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Yemeği, fotoğraf çekimiyle sona erdi.

#AnadoluÜniversitesi #EngellilerGünü #EngelliÖğrenciler #RektörErdal #EngelleriAşmak