-

Gözden kaçırmayın

Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı" ile Gençlere Destek Sunuyor

#AfyonKocatepeÜniversitesi, öğrencilere ve mezunlarına kariyer fırsatları sunmak amacıyla düzenlediği İKAF’24 kariyer fuarına davet ediyor. Gelecek planlaması yapmak ve mesleki yollarını çizmek isteyenler için kapılarını açan bu etkinlik, katılımcılara iş dünyasının kapılarını aralamayı hedefliyor.
Yetenekkapisi.org üzerinden kolayca yapabileceğiniz başvurularınızla İKAF’24’ün sunduğu eşsiz deneyime adımınızı atabilirsiniz. ‘Kariyer Fuarları’ menüsünden gerçekleştireceğiniz başvuru işlemleri sonrasında, siz de fuarın ayrıcalıklı katılımcıları arasında yerinizi alacaksınız.
İKAF’24, iş arama sürecinde öğrencilere profesyonel rehberlik sağlamanın yanı sıra, mezunlar ve işverenler arasında etkili bir ağ kurma şansı da tanıyor. Fuar, katılımcılara sektör liderleri ve firmalar hakkında bilgi edinme, staj ve iş imkanlarını keşfetme ve bu süreçte önemli bağlantılar oluşturma olanağı sağlıyor.
İKAF’24 kariyer fuarıyla geleceğinizi güvenle tasarlayın ve kariyerinizde emin adımlar atın. Afyon Kocatepe Üniversitesi, profesyonel hayata atılacak genç yetenekleri desteklemek amacıyla düzenlenen bu etkinlikle yine fark yaratıyor. O halde, kariyer yolculuğunuza yön verecek bu fırsatı kaçırmayın ve İKAF’ta yerinizi şimdiden ayırtın! #AfyonKocatepeÜniversitesi