-

Gözden kaçırmayın

Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı" ile Gençlere Destek Sunuyor

Türkiye'nin Kütahya şehrinde bulunan Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ), Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültesi tarafından organize edilen bir seminer düzenledi. Seminerin başlığı, "Mesnevi'den Pedagojik Telkinler" idi ve konuşmacı olarak Prof. Dr. Süleyman Doğan davet edildi. Seminer, DPÜ'nün TUBİF Konferans Salonu'nda gerçekleşti.

Seminer, Tavşanlı Kaymakamı Hayrettin Baskın, Tavşanlı Belediye Başkan Yardımcısı Naci Erarslan, Cumhuriyet Başsavcısı Hami Can, TUBİF Dekanı Prof. Dr. Ahmet Boz, Tavşanlı Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. İsmet Çelik, İlçe Müftüsü Mevlüt Hakan Asan, Birlik Vakfı Kütahya Şube Başkanı Ali İhsan Özdemir ve Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İlhan Aydın ve birçok personel ve öğrencinin katılımıyla gerçekleşti.

Seminerde Prof. Dr. Süleyman Doğan, Mesnevi'nin pedagojik inceliklerini, eğitimdeki potansiyelini ve günümüz eğitimine nasıl uyarlanabileceğini anlattı. Ayrıca, Mesnevi'nin öğretilerinin öğretim stratejilerini güçlendirebileceği ve öğrenci motivasyonunu artırabileceği konularında bilgiler verdi.

Seminerin sonunda Prof. Dr. Ahmet Boz, Prof. Dr. Süleyman Doğan'a teşekkür belgesi ve günün anısına bir hediye takdim etti ve teşekkürlerini iletti.