-

Gözden kaçırmayın

Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı" ile Gençlere Destek Sunuyor

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencisi Yusuf Ali Orhan, Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜRGEV) tarafından düzenlenen Yapay Zeka ile Görsel Tasarım Yarışması'nda birinci oldu. Orhan, "Cumhuriyetimizin 100. Yılında Türkiye'nin Geleceğini Hayal Ediyoruz!" sloganıyla düzenlenen yarışmada büyük bir başarı elde etti.

TÜRGEV tarafından düzenlenen Yapay Zeka ile Görsel Tasarım Yarışması'na toplam 132 katılımcı 300'ü aşkın eserle başvurdu. Yusuf Ali Orhan, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü öğrencisi olarak bu yarışmada birinci oldu. Ayrıca, Beyza Irk da yarışmada finale kalan son 10 eser arasında yer alarak önemli bir başarı elde etti.

Kendisini tebrik etmek için sosyal medya hesabından bir mesaj yayınlayan Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, "Cumhuriyetimizin 100. Yılında Türkiye'nin Geleceğini Hayal Ediyoruz" isimli tasarım yarışmasında Yusuf Ali Orhan'ın birinci, Beyza Irk'ın ise finalist olduğunu duyurdu. Rektör Kızıltoprak, öğrencilerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Ayrıca, başarılı sonuçlara imza atan öğrencileri ve onları teşvik eden Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlığı ve Öğr. Gör. Ceyda Bayrakdar'a da teşekkür etti.

#KütahyaDumlupınarÜniversitesi #TÜRGEV #YapayZeka #GörselTasarım #YusufAliOrhan #BeyzaIrk #Başarı